Airsoft

Vrijeme za čitanje: 1 minuta
Airsoft

Airsoft je timska igra i hobi u kojoj se simuliraju vojno-policijski okršaji uz upotrebu airsoft replika vojnog oružja i ostale vojne opreme (odjeća, obuća, prsluci, radio-veze, kamuflažne tehnike). Airsoft replike oružja su izgledom, veličinom i težinom vjerne kopije pravog oružja. Komprimiranim zrakom izbacuju biorazgradive kuglice.

Na tržištu postoje airsoft replike gotovo svih modela modernih pušaka i automata, starog oružja iz Drugog svjetskog rata, snajpera, sačmarica, strojnica, ali i futurističkog oružja viđenog u popularnim filmovima. Mogu se koristiti u različite svrhe, za trening i usavršavanje policijskih i vojnih postrojbi, pojedinaca koji njeguju i podučavaju ratničke i borbene vještine te za zabavu i razonodu.

Na poligonu Patriot istoimene braniteljske zadruge za avanturistički turizam moguće je organizirati airsoft misije za tvrtke ili društva željna pustolovine. Poligon se nalazi na lijevoj obali Peručkog jezera, u mjestu Dabar, tek petnaestak kilometara od Sinja. Maskirne kućice za simulaciju gradske borbe, rovovi, bunkeri, zakloni, nadzorni tornjevi u kombinaciji s prirodnim preprekama, suhozidima i šumama, jamstvo su neponovljivog adrenalinskog iskustva.

Braniteljska zadruga za avanturistički turizam 'Patriot'

Airsoft, najam kanua, quad & buggy adventure

+385 (0)98 920 8319

bz-patriot.hr

COVID19 Info

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?