Ekološka akcija čišćenja i uređenja Staze Gospi Sinjskoj na dionici Dugopolje – Dicmo - Sinj

28.04.2022.
Ekološka akcija čišćenja i uređenja Staze Gospi Sinjskoj na dionici Dugopolje – Dicmo - Sinj

Subota, 30. travnja 2022.
Okupljanje u 9:00h na lokaciji
Kukuzovac (industrijska zona)


Obilježavajući Svjetski dan planeta Zemlje, 22. travnja, Turistička zajednica grada Sinja u uz podršku Grada Sinja, općine Dicmo, TZO Dugopolje, Čistoće Cetinske krajine, Hrvatskih šuma - ispostava Sinj, ŽC, HGSS - ispostava Sinj, a u suradnji NOPD Koćari, organizira ekološku akciju čišćenja i uređenja dijela Staze Gospi Sinjskoj na dionici Dugopolje - Dicmo - Sinj. Naime, nakon prošlogodišnje akcije čišćenja dijela Staze (Sinj), nažalost, nastavila su se ilegalna odlaganja otpada duž velikog dijela Staze. Stoga, smo se nakon uspješno održane akcije čišćenja i uređenja postojećih staza na Sutini, odlučili i na dodatnu akciju čišćenja i uređenja Staze Gospi Sinjskoj koja će se održati 30. travnja (subota).

Pozivamo volontere da nam se pridruže, jer bez vaše pomoći i sudjelovanja ovakve akcije ne bi bile moguće. Zajedničkim snagama budimo svijest o utjecaju čovjeka na okoliš i svijest o važnosti njegova očuvanja kao našeg zajedničkog dobra. Svi zainteresirani građani, ljubitelji prirode, mogu se pridružiti ovoj akciji čišćenja i uređenja.

Kako bismo kvalitetno proveli ovu akciju, molimo Vas da nam Vašu prijavu pošaljete na e-poštu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., uz navođenje imena akcije: Staza Gospi Sinjskoj - akcija čišćenja i uređenja, kao i ime i prezime sudionika.

Vrijeme okupljanja i podjele radnih zadataka u 9 sati, na lokaciji Kukuzovac (industrijska zona). Veselimo se Vašem dolasku!

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?