Poznati putopisac Vlado Šestan u gradu Sinju

14.04.2022.
Poznati putopisac Vlado Šestan u gradu Sinju

Vlado Šestan, profesionalni putnik, turistički novinar i influencer na putu oko 200 dana godišnje i tako desetljećima, za svoje odredište ovaj put odabrao Sinjsku krajinu.

Vlado Šestan sa svojim suradnicima Inana Garossi i Dubravka Prpić Znaor u Sinj su došli u petak 9. travnja za to vrijeme do nedjelje 10. travnja obišli su brojne naše znamenitosti, outdoor aktivnosti te kušali lokalnu gastronomiju i to upravo u vrijeme predsezone, kako bi približili prvenstveno domaćim turistima turističku ponudu grada Sinja.

Cilj dolaska ovih vrsnih novinara je promocija i pozicioniranje grada Sinja kao cjelogodišnje destinacije koja turistima nudi iskustvo otkrivanja iznimne prirodne i kulturne baštine u mediteranskom okruženju.

Kako bi dobili bolji uvid u ponudu grada Sinja, posjetili su naše Svetište Čudotvorne Gospe Sinjske, Muzej Sinjske alke, Muzej Cetinske krajine, Zbirke franjevačkog samostana, tvrđavu Kamičak, PD Svilaja, Zaštićeni krajobraz Rumin, rijeku Cetinu i prigodni 17. Sinjski sajam pršuta.

Ovom prigodom ujedno se i zahvaljujemo svima na uspješnoj suradnji.

Reportaža Vlade Šestana na portalu travel-advisor.eu - Ovaj grad u dalmatinskoj zagori nas je oduševio

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?